2013. július 8., hétfő

2.Fejezet

Másnap reggel elég korán keltünk, hiszen a szomszédban zenét hallgattak. Miután fel keltünk elmentünk zuhanyozni, majd a zuhanyzás után vissza mentünk a szobába, ahol felöltöztünk. Épp, hogy végeztünk meg jöttek a fiúk.
- Sziasztok lányok.
- Sziasztok. Mi után köszöntünk ki találtuk, hogy le megyünk reggelizni. Reggeli után Miss. Crag hangja hallatszott a hangosbemondóból:
Rebeca Wiliams ,  David  Smith és Regina Smith  jöjjön a fő épülethez. Mi ezen nagyon meg  lepődtünk,de elindultunk. Amikor oda értünk Miss. Crag már várt minket.
- Miért szidtátok Maya szüleit? Kérdezte  Miss. Crag
- Mi nem szidtuk. Mondtuk egyszerre.
- Akkor miért zokog Maya? 
- Nem tudjuk...
- Na jó erre nekem nincs időm, büntetést kaptok, Regina te a konyhára mész, ti ketten pedig a 16-os faházban raktok rendet. Indulás
Mi elindultunk a nekünk ki szabott feladatot teljesíteni. Miközben takarítottunk elég jól szórakoztunk. Takarítás után leültünk a kanapéra és beszélgettünk, mind ketten tudtuk, hogy ki miatt vagyunk ott, de nem törődtünk vele. Egy pár perc múlva Dav az egyik kezét a hátam mögé tette és átölet a másik kezéval pedig meg fogta a kezemet, majd meg csókolt. 
- Tudod én nem bánom, hogy ide kerültünk. Mondta kedvesen
- Már annyira én sem. Mondtam. Ezután új meg csókolt. Pár pillanat múlva csörgött a telefon
- Igen tessék. 
- Merre vagytok, már mindenki rátok vár. Mondta Regi izgatottan
- Jó megyünk már. Mondtam és letettem a telefont.
Ezután Davvel kézen fogva elindultunk a fiúk háza felé. Mikor oda értünk le ültünk és el kezdtünk nevetgélni, amikor egyszer  a fiúk meg éheztek.
- Menjünk ebédelni. Mondták egyszerre
- Menjünk. Mondtuk és azzal elindultunk enni. Evés után kezdődtek a tánc próbák, ahol mindenki jól teljesített. A tánc 15:00-tól 19:00-ig tartott ezután elmentünk vacsizni majd elköszöntünk, de búcsú képen a fiúk a fülünkbe súgták: 
- Éjjel meg látogatunk titeket. 
Ezután elmentünk a házunkba. Olyan éjfél körül lehetett amikor a fiúk bejöttek hozzánk. Mindenki örült, majd egy kicsit beszélgettünk aztán a fiúk ott aludtak velünk. Reggel korán felkeltek és vissza mentek a házhoz és reménykedtek abban amiben mi is, hogy senki nem tudja, hogy ők nálunk aludtak....  

1. Fejezet

Az egész egy kis városban kezdődött amikor 5 különböző lány ugyan abba a Tánc és Zene táborba ment. A tábor mind az 5-ük otthonától messze volt, így esélytelen volt hogy ismerjék egymást.

Amint meg érkeztünk a táborba a fő ház előtt gyülekeztünk.
- Szép jó napot mindenkinek az én nevem Miss. Morgan én vagyok a tábor vezetője. Mondta a kissé fura külsejű ám bár kedvesnek tűnő hölgy.
- Most ki osztjuk a szobákat úgyhogy figyeljetek, Mondta Miss. Crag a kísérőnk. Egy kis idő múlva a 8-as számú fa ház jött.
- A 8-as ház lakói: Rebeca Wiliams, Bianca James, Regina Smith, Even Baker és Katrin Tomson. Mi 5-en elindultunk a ház  felé és közben bemutatkoztunk egymásnak. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy össze barátkozzunk egymással. Mi után birtokba vettük a házat neki álltunk ki pakolni. Pakolás közben egyszer csak megcsörrent Regi telefonja. 
- Szia mondjad. Mondta valakinek. A beszélgetés többi részét nem hallottuk ugyanis mi kiültünk a teraszra. Pár perc múlva Regi is kijött és azt mondta, hogy nem sokára látogatóink lesz. Mi el nem tudtuk képzelni, hogy miről beszélhet. Regi leült közénk és el kezdtünk beszélgetni amikor 5 fiú oda jött a házhoz.  
- Szia Regi. Mondta az egyik srác
- Szia Dav. Mondta Regi
- Ti honnan ismeritek egymást? Kérdezte Bi. 
- Ő a Tesóm . Mondta Regi. Mi ezen nagyon meg lepődtünk, de még mielőtt bármit mondhattunk volna meg szólalt a hangos bemondó: 
- Mindenki menjen a szobájába, szoba szemlét tartunk. Mondta Miss. Morgan 
- Van kedvetek a szemle után találkozni? Kérdezte az egyik srác.
- Miért is ne? Mondtuk egyszerre azzal elköszöntünk a fiúktól akik vissza indultak a saját házukhoz, és mi is bementünk. A szemle után Regi vezetésével elindultunk a fiúk háza felé. Amikor oda értünk a fiúk már kint vártak minket. 
- Sziasztok. Köszönt mindenki mindenkinek. Pár percig ott ültük addig Regi bemutatta a fiúkat aztán meg szólalt Greg. 
- Elmegyünk sétálni? Kérdezett körbe mindenkit. 
- Mi benne vagyunk. Mondták a lányok
- Mi is. Szólalt meg a három fiú.
- Én nem megyek. Mondtam.
- Én se. Mondta Dav. 
- Akkor őrizzétek a házat. Mondta Tom.
- Meg lesz mondtuk egyszerre. Azzal a többiek elindultak sétálni. Eközben mi elkezdtünk beszélgetni. Pár perc után vissza jöttek a többiek és együtt folytattuk a beszélgetést. Egyszer csak megszólalt Dav:
- Na csak ez hiányzott. Mi nem tudtuk. hogy miről beszél, de Regi és a fiúk rögtön rájöttek, hogy mire mondta ezt-
- Szia Dav. Mondta egy nyálas hang.
- Te mit keresel itt? Kérdezte Regi mérgesen. 
- Ni-ni itt van Regi is. Mondta Maya lenézően. 
- Ti ismeritek egymást? Kérdezte Kris.
- Igen sajnos. Mondta Regi
- Igen. Mondta Maya
-És honnan ? Kérdezte az egyik fiú
-A tesója a pasim. Mondta Maya.
- Csak a volt pasid. Mondta Regi és Dav egyszerre. 
- Ugyan lesz ő még az én pasim. Monda Maya
- Álmodozni szabad. Mondtam felállva a padról.
- Na te is itt vagy? Kérdezte leereszkedő hangon Maya.
- Igen zavar, ja persze hiszen kétszer már legyőztelek. Mondtam Mayának
- Harmadjára nem fog. Mondta és azzal elment.
A többiek kérdezősködni kezdtek hogy én honnan ismerem Mayát én pedig elmondtam nekik, hogy 2-szeres Európa bajnok táncos vagyok és mind a kétszer legyőztem őt. A többiek figyelmesen hallgatták amit mondok. Utána sajnos el kellett búcsúznunk, hiszen addigra már villanyoltás volt és mindenkinek a saját házában kellett lennie. Meg beszéltük a fiúkkal, hogy holnap is találkozunk, azzal elköszöntünk és elmentünk aludni.
  

2013. július 7., vasárnap

Szereplők

Maya Dawson. Beca ellensége 
Peter Zick ( Pet) Kayt pasija

Rebeca Wiliams( Beca) A fő szereplő

David  Smith( Dav) Regi öccse - Beca pasija
Bianca James ( Bi.) Táncos, Beca barátnője
Tomas Itas( Tom) Regi pasija
Regina Smith ( Regi) Táncos, Beca barátnője.
Even Baker ( Ev) Táncos, Beca barátnője.
Katrin Tomson (Katy) Táncos, Beca barátnője.


Kriston Wyas( Kris) Ev. pasija

Gregor Pyan( Greg) Bi. pasija




Bevezető

Sziasztok az én nevem Rebeca Wiliams 17 éves vagyok és egy kis városban élek Amerikában, de mivel az anyukám magyar ezért tudok magyarul is. Én és még 4 barátnőm világhírű Hip-Hop táncosok vagyunk és most készülünk a világbajnokságra. Egy nap azonban különös dolog történik velünk ami mindenki életét fel fogja forgatni.

                                                                                                                                                               
Ez vagyok én